Comença el Curs 2021-2o22

Desprès d’unes merescudes vacances el Sagrat Cor Sarrià ha obert de nou les seves portes per donar inici al Curs 2021-2022.

Un dia sempre especial carregat de nervis, emoció, il·lusió i, de vegades, encara un xic de son. Els alumnes de totes les seccions de l’escola s’han retrobat amb companys i companyes, professors i professores amb els quals han pogut compartits els seus relats estiuencs i els dubtes sobre el nou curs escolar.

Per alguns dels nens i nenes aquest dia ha suposat tot un descobriment, com per exemple els alumnes que aquest any comencen P3 i que han deixat l’edifici de Llar d’Infants per incorporar-se a l’edifici principal, on es troben les aules de Parvulari. Nous espais de l’escola per descobrir i omplir de nous reptes, vivències i experiències.

Iniciem aquesta nova etapa junts i amb optimisme per superar totes les adversitats que es poden presentar al llarg de l’any però que segur també portarà moltes il·lusions i èxits.

Els alumnes tornen al que és també casa seva. Com bé diu Pilar Clarasó, titular del Centre: “El Sagrat Cor Sarrià és la casa de tots els alumnes i estimem a cadascun d’ells per ajudar-los i acompanyar-los en el seu creixement personal i espiritual”.

Afrontem aquest curs amb coratge i confiança i amb la seguretat que vindrà carregat de triomfs i d’experiències enriquidores que faran evolucionar tant els alumnes com a tot el personal del Sagrat Cor Sarrià.

Benvinguts al curs 2021-2022. Ànims i endavant

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...