Ens sumem a la Setmana de la Ciència

Un any més des del Sagrat Cor Sarrià ens em volgut sumar a la celebració de la Setmana de la Ciència, un esdeveniment anual de divulgació científica celebrat arreu d’Europa i que té com a objectius fonamentals apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania i fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Durant aquests dies es celebren a l’escola diverses activitats que responen a la voluntat per fomentar l’interès dels nostres alumnes per la ciència i el coneixement. Cada cop més els ciutadans i ciutadanes estan deixant de ser espectadors per convertir-se en protagonistes de la investigació i la innovació. Volem i busquem que els nois i noies del Sagrat Cor esdevinguin agents actius i protagonistes del procés científic.

Ha estat una setmana intensa on es promou l’esperit científic, el pensament crític i innovador entre els alumnes en diverses àrees com la científica, la tecnològica o l’ambiental. També es fomenta la sensibilitat artística i creativa per estimular idees innovadores que poden sorgir i la cerca de solucions a problemes complexos.

Des de l’escola donem suport a aquests esdeveniments que ajuden a augmentar el coneixement, la cultura i l’interès científic dels nostres alumnes.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...