Torna la Festa Major del Sagrat Cor Sarrià

Després de dos anys d’absència la Festa Major va tornar a l’escola amb una celebració solidària que va reunir un gran nombre de famílies. Com si no hagués marxat mai.

Ningú es va voler perdre una jornada tant important dins del calendari del Sagrat Cor Sarrià. La Diada va començar a cop de tambor amb una batucada  dels Tabalers de Sarrià i que va donar pas a un munt d’activitats repartides dins de tot el recinte. Inflables, circuits, esports, la Gran Rifa, números musicals, parades per menjar, …  no van faltar a la cita i van omplir de color, olors, moviment i somriures tot el col·legi.

Un dia que porta al darrera la il·lusió de molts pares, professors, personal no docent, alumnes, col·laboradors i comunitat religiosa. Una il·lusió que permet que cada any aquesta festa surti endavant i també demostra els valors que defineixen el Sagrat Cor Sarrià i la solidaritat dels seus integrants.

Els diners obtinguts s’han destinat a Càritas Diocesana, Centre Assís de Sarrià-Sant Gervasi, Escoles del Sagrat Cor Uganda, Fons Solidaritat Ampa i Petits projectes de la nostra ciutat.

I encara que la Festa Major ja ha finalitzat, és hora saber quines han estat les persones agraciades amb un dels fantàstics premis de la Gran Rifa. Podeu consultar aquí si el vostre número ha estat premiat. Molta sort!!

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...