Iniciem el cus 22-23

setembre 6, 2022

Després de més de dos mesos de merescudes vacances els alumnes d’Educació Infantil, Primària i Nadís tornen a l’escola per iniciar el curs 2022-2023.

Un any escolar que s’ha presentat amb la novetat de l’avançament de l’inici de curs.

Una jornada molt intensa i amb barreja de sentiments. Un dia de retrobaments i ganes d’ajuntar-se de nou amb amics i professors. Amb les motxilles carregades de nous materials i renovades energies. Les mirades encuriosides i d’alegria dels nens i nenes entrant a les seves noves aules i coneixent els seus nous tutors han marcat la tònica de la diada.

Iniciem aquesta nova etapa junts i amb optimisme per superar totes les adversitats que es poden presentar al llarg de l’any però que segur també portarà moltes il·lusions i èxits.

Subratllem les paraules de Carlos Nasarre, director del Sagrat Cor Sarrià: ‘Tenim la voluntat de formar nois i noies que es respectin a si mateixos, que respectin els altres, que respectin a totes les cultures, que respectin el seu entorn i respectin la sostenibilitat del planeta’. Unes paraules que van lligades amb el lema d’aquest any ‘Amb tu vaig’ i que tracta el valor del respecte. Aquest lema es treballarà conjuntament amb totes les escoles del Sagrat Cor a España.

Desitgem que aquest nou curs que comença sigui un període de creixement i d’evolució per totes les persones que integren la família del sagrat cor.

Benvinguts al curs 2022-2023. Ànims i endavant!

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...