Confirmacions 2022

novembre 15, 2022

Un any més la capella gran de l’escola va acollir la cerimònia de confirmació de 72 alumnes de 2n de Batxillerat que van renovar i confirmar el seu compromís cristià rebent el sagrament de la confirmació. L’eucaristia va ser oficiada pel bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Javier Vilanova.


Després de dos anys en els quals l’aforament a l’acte estava limitat, enguany van poder assistir-hi familiars, amics i també professors, que van voler acompanyar als alumnes en aquest moment important de la seva vida.


Durant la cerimònia el Bisbe va recalcar la valentia dels nois i noies de fer aquest pas voluntari en el camí de la fe i la decisió de voler seguir-lo. Els va animar a caminar amb l’Església i amb Crist davant l’encontre amb ell. ‘Barcelona està viva en la fe’, va afirmar.


Per la seva part, els alumnes van voler agrair la tasca de les catequistes que els han acompanyat en un ‘camí de reflexió’ que els ha ajudat a ficar a Jesús en el centre de les seves vides. Van mostrar la seva disposició a ser joves alegres al servei dels altres, ser instruments i transmetre els valors cristians.


Amb la rebuda de la confirmació obtenen els dons de la gràcia de l’Esperit Sant i completen l’obra iniciada amb el baptisme. És el sagrament de la maduresa cristiana per ser capaços de ser testimonis de Crist.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...