Nadís a la piscina

març 30, 2023

L’aigua és un lloc divertit, un motivador natural per aprendre, on gaudir de la llibertat de moviment sense restriccions que ofereix la gravetat.

L’aigua ens permet fer moviments que de vegades no som capaços de fer fora. A més, ajuda a la comunicació amb l’entorn i a la socialització de les persones.

El medi aquàtic redueix el pes del cos, per tant, la mobilitat es veu facilitada.

Amb l’aigua calenta augmenta la temperatura del cos, provocant la dilatació dels vasos sanguinis, per tant, augmentant la circulació, permetent-nos mobilitat articular i muscular, afavorint el moviment lliure, la tonificació, disminuint el dolor i la rigidesa articular.

També contribueix al desenvolupament de les funcions cardiorespiratòries, millorant els paràmetres ventiladors, gràcies a la millora dels moviments d’inspiració i expiració; pel fet de ser un treball actiu, millora l’estat de salut i la condició física de base.

Per tant, els nens prenen consciència de la seva posició corporal, de l’equilibri i del seu cos; també de la coordinació dels moviments entre les extremitats superiors i inferiors.

Nosaltres utilitzem l’aigua per poder realitzar l’activitat de teràpia aquàtica. Utilitzem les instal·lacions de “can Caralleu”, on gaudim i treballem el nostre cos i compartim amb els nostres companys, amb els nostres fisioterapeutes i els monitors de piscina.

Però sobretot ens ho passem molt bé, ens encanta l’aigua!

Articles relacionats

Project Yourself and The Power of the words

Project Yourself and The Power of the words

Project Yourself Project Yourself Entrepreneurship’s sole aim to empower each individual Student on multiple levels. Through the development of an entrepreneurial project about social needs to build a better world. The main pedagogical objectives are: -Present...

Cafè pedagògic amb l’Equip Impulsor

Cafè pedagògic amb l’Equip Impulsor

ESCOLTA L'ENTREVISTA EN FORMAT PODCAST Per què un equip Impulsor? Quines funcions té? El paper de l’Equip Impulsor és servir com a òrgan consultor de centre que reculli les necessitats del centre, detecti tendències i noves competències del s.XXI (acadèmiques i...