Una victòria compartida

La Fundació Sardà Pujadas ens va convidar a participar en la 10a edició dels premis “Sol Solet”.

Aquests premis van ser creats amb motiu del 25è aniversari de la fundació, i des d’aleshores, es celebra anualment un concurs de dibuix on actualment s’han presentat 480 alumnes de 20 escoles d’educació especial de Catalunya, entre elles la nostra, Nadís, on van participar tots els nostres alumnes, des dels més grans fins als més petits.

El tema proposat d’aquesta edició ha estat “Peixos de Mercat”.

En saber de la nostra participació, vam començar a buscar informació sobre el tema d’aquesta edició, els peixos: lloc on poden viure, diferències entre ells, com respiren, diferents espècies, diferència entre marisc i peix, de què s’alimenten… i també se’ns va ocórrer anar a la peixateria del Mercat de Sarrià on els millors coneixedors del producte van respondre totes les nostres preguntes i curiositats, per poder començar a triar el peix o marisc que volíem dibuixar.

Un cop triat l’objecte de dibuix, ens vam posar a treballar, experimentant amb diferents tècniques i formes: amb plastilina, formes geomètriques, llum negra, pintant amb les parts del cos, fent manualitats en 3D…

Entre els dibuixos presentats plens de color i alegria, en Roger va ser el tercer finalista amb la seva “Llagosta de mercat”. La victòria d’en Roger és la victòria compartida de tota l’escola, és la representació del nostre principal objectiu pel qual participem: compartir el moment d’aprendre els uns dels altres i crear junts amb esforç, passió i alegria.

Articles relacionats

Cafè pedagògic amb l’Equip Impulsor

Cafè pedagògic amb l’Equip Impulsor

ESCOLTA L'ENTREVISTA EN FORMAT PODCAST Per què un equip Impulsor? Quines funcions té? El paper de l’Equip Impulsor és servir com a òrgan consultor de centre que reculli les necessitats del centre, detecti tendències i noves competències del s.XXI (acadèmiques i...

KINDNESS CHALLENGE: How we make life better with kindness?

KINDNESS CHALLENGE: How we make life better with kindness?

The main idea of this challenge is to make students aware of how important it is to learn and live spreading kindness towards others and towards the environment, while enhancing our own values. Throughout eight weeks, students of 1st ESO carry out a challenge called...

Lliga de debats SCS

Lliga de debats SCS

El passat 25 de maig va tenir lloc la I Lliga de debats SCS. En aquesta van participar un total de 60 alumnes de 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat; que prèviament havien sigut escollits per ser els millors dissertadors del seu curs. El tema que se’ls va proposar va...