fbpx

Una victòria compartida

La Fundació Sardà Pujadas ens va convidar a participar en la 10a edició dels premis “Sol Solet”.

Aquests premis van ser creats amb motiu del 25è aniversari de la fundació, i des d’aleshores, es celebra anualment un concurs de dibuix on actualment s’han presentat 480 alumnes de 20 escoles d’educació especial de Catalunya, entre elles la nostra, Nadís, on van participar tots els nostres alumnes, des dels més grans fins als més petits.

El tema proposat d’aquesta edició ha estat “Peixos de Mercat”.

En saber de la nostra participació, vam començar a buscar informació sobre el tema d’aquesta edició, els peixos: lloc on poden viure, diferències entre ells, com respiren, diferents espècies, diferència entre marisc i peix, de què s’alimenten… i també se’ns va ocórrer anar a la peixateria del Mercat de Sarrià on els millors coneixedors del producte van respondre totes les nostres preguntes i curiositats, per poder començar a triar el peix o marisc que volíem dibuixar.

Un cop triat l’objecte de dibuix, ens vam posar a treballar, experimentant amb diferents tècniques i formes: amb plastilina, formes geomètriques, llum negra, pintant amb les parts del cos, fent manualitats en 3D…

Entre els dibuixos presentats plens de color i alegria, en Roger va ser el tercer finalista amb la seva “Llagosta de mercat”. La victòria d’en Roger és la victòria compartida de tota l’escola, és la representació del nostre principal objectiu pel qual participem: compartir el moment d’aprendre els uns dels altres i crear junts amb esforç, passió i alegria.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...