Hàbits saludables

Considerem essencial treballar certs valors que permetin els nens/es desenvolupar-se de manera adequada i complerta. Els hàbits saludables ocupen una part molt important de l’educació que volem transmetre els nostres alumnes i és el moment ideal per inculcar rutines de vida que siguin beneficioses per ells/es i que les puguin posar en pràctica al llarg de la seva vida.

Aquest hauria de ser un objectiu a treballar tan en l’àmbit escolar com en el familiar, creiem important crear una cohesió en el desenvolupament i en l’educació dels infants. Per aquest motiu, animem a totes les famílies a seguir aquest camí de vida saludable i els recolzem des de l’escola tot fomentant pràctiques esportives i una alimentació sana.

Els alumnes de Primària segueixen una rutina setmanal d’esport que els permet adquirir beneficis físics, ja que està demostrat que ens ajuda a evitar malalties a més d’afavorir el desenvolupament dels músculs i els ossos. Per altra banda, ens beneficia de manera psicològica perquè ens fa estar més feliços i alliberar tensions. També té beneficis acadèmics tot augmentant el flux sanguini cerebral i millorant la capacitat d’aprenentatge i, no oblidem, els beneficis socials que els anima a relacionar-se amb els companys de classe i crear cohesió de grup.

Així doncs, establint els hàbits saludables com un pilar del nostre ideari educatiu, afegim a la pràctica esportiva, la bona alimentació dels nens/es. Creiem necessari un menú equilibrat a l’hora de dinar i, en els primers cursos de la Primària, ho complementem amb una rutina d’esmorzar fruita dos dies a la setmana, fet que suposa un benefici molt gran per ells/es.

Seguirem vetllant per un bon creixement dels nostres alumnes i animant a totes les famílies a sumar-se a aquests bons hàbits.

Articles relacionats

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

EXPOSICIÓ ”La Shoà, ¿cómo fue humanamente posible?

Fer realitat els projectes que els docents imaginem és una màxima de la nostra professió i més quan es té la possibilitat de realitzar-lo amb alumnes il·lusionats, que de forma voluntària s’ofereixen per a dur-lo a terme. Aquest, juntament amb el contingut del...

Escola i família un bon equip!

Escola i família un bon equip!

Entenem com equip un grup de persones amb un objectiu comú que generen unes sinergies a través d’un treball coordinat. Per aconseguir aquest propòsit compartit cal partir d’un valor essencial com és la confiança. El claustre de primària tenim com a prioritat el...