fbpx

Un grup d’alumnes de 1r de GAS entre els millors al concurs ‘Finanzas para todos’

L’equip que va representar el centre, i que cursen primer del Cicle Formatiu de Gestió Administrativa, va aconseguir classificar-se entre les 32 millors escoles dins dels Premis d’Educació Financera.

Aquest concurs premia aquelles iniciatives que suposin una contribució significativa a la millora dels coneixements financers, ensenyin a prendre decisions financeres informades i desenvolupar hàbits i competències relacionades amb l’estalvi i la planificació de la despesa.

Els alumnes van exposar els seus coneixements en un prova exigent  mitjançant un concurs de preguntes i respostes sobre qüestions financeres en format eliminatori. La primera la van realitzar de forma on-line i la resta en format presencial. Per afrontar amb èxit aquesta fase els nostres alumnes s’havien entrenat  individualment i en grup, preparats per la seva professora Raquel Martínez per adquirir les habilitats i la cultura econòmica que reclamava la competició. Aquests coneixements també resultaran molt útils a futur en l’àmbit professional.

 El jurat dels premis va valorar l’originalitat, la creativitat i el desenvolupament de la proposta que van presentar a més de l’adequació de la iniciativa vers al públic.   

El certamen forma part del Pla d’Educació Financera, una iniciativa de la Comissió Nacional del Mercat de Valors, el Banc d’Espanya i el Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital. Té com a objectiu millorar la cultura financera dels ciutadans, dotant-los dels coneixements bàsics i les eines necessàries perquè manegin les seves finances de manera responsable i informada.

Articles relacionats

Somiar alt com Marco Polo

Somiar alt com Marco Polo

Enguany ens hem convertit en grans exploradors i comerciants com Marco Polo, un viatge educatiu que va començar al setembre i acaba al juny on hem recorregut els continents des d'Europa fins a Àsia, passant per Àfrica. Com a bons aventurers i aventureres en el nostre...

Llegir està de moda!

Llegir està de moda!

Entrar en una biblioteca és entrar en un món màgic on tens l'oportunitat de gaudir de mil aventures i de trobar un espai tranquil que fa que t'envolti un ambient de pau i serenitat. De cop, es para el temps i el ritme veloç del nostre dia a dia s'atura. És un temps...